Uvjeti korištenja Ispis E-mail
Nedjelja, 15 Travanj 2007

Uvjeti korištenja računala i računalnih usluga
Digital design, informatičko-grafički obrt


Dobrodošli! Digital Design, Internet igraonica (dalje u tekstu: DD)  vam omogućuju korištenje računala, konzola i vezanih usluga koje su regulirane ovim uvjetima korištenja. Korištenjem računala i potpisivanjem ovih uvjeta korištenja smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s njima, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

  • Sadržaj i usluge DD

DD svojim članovima pruža pristup mnoštvu različitih računalnih igara za samostalno i kolektivno igranje (singleplayer i multiplayer u LAN-u ili online - avanture, autosimulacije, FPS, MMORPG, RPG, strategije, sport...), internetskih servisa (surfanje, e-mail, forum, chat, IP telefoniranje s uporabom web kamere) te ostalih računalnih usluga (samostalno učenje ili poslovanje na računalu; printanje, skeniranje...).

DD korisnicima osigurava uporabu tehnički ispravnih uređaja, u ugodnom i sigurnom okruženju, te će rado pružiti potrebnu prateću pomoć i savjet za koju djelatnici smatraju neophodnom. 

DD zadržava pravo dodavanje, ukidanja kao i promjene sadržaja i uvjeta korištenja računala i usluga koje su sastavni dio DD-a bez obaveze prethodne najave. DD nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da usluge DD mogu uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i sl. neophodne za normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja DD.

DD se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje računala DD-a za bilo koje radnje korisnika / posjetitelja uporabom ili zlouporabom računala, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku / posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja usluga DD. 

DD iznajmljuje uslugu samostalnog korištenje računala na vremenskoj bazi i za nju naplaćuje naknadu koja je utvrđena važećim cjenikom.

  • Učlanjenje korisnika u DD

Članovi DD mogu biti punoljetni ili maloljetni s pristankom roditelja / skrbnika.

Učlanjenjem u DD korisnik dobiva člansku iskaznicu i članski broj, te je suglasan predočiti sve tražene dokumente i osobne podatke. Uporaba fotografije na iskaznici je moguća, ali ne i obvezatna.

DD će čuvati privatnost i podatke članova, osim u slučaju zakonskog postupka protiv istoga te potraživanja podataka od službenih organa.

Član je dužan čuvati podatke o članstvu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog članskog računa.

Potpisivanjem ovih uvjeta korištenja član prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom računala i usluga DD. 

  • Obveze korisnika pri korištenju računala i usluga DD

Članovima DD nije dopušteno:

a)  svako ponašanje i korištenje računala koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, ponašanje koje je agresivno, uvredljivo, vulgarano, prijeteće, rasističko ili šovinističko te je štetno na bilo koji drugi način prema drugima članovima DD-a, djelatnicima i imovini DD-a ili korisnicima Interneta općenito,

b)  ponašanje i korištenje računala za koje član zna ili pretpostavlja da bi moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,

c)  lažno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,

d)  piratiziranje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom (filmovi, glazba, programi i igre),

e)  bilo kakva Internet pornografija, pogotovo usmjerena protiv maloljetnika,

f)  svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrže viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,

g)  prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih korisnika DD.

DD zadržava pravo nadgledati način korištenja računala i ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim uvjetima korištenja; zatražiti korekciju ponašanja korisnika, zatražiti od istoga da napusti prostorije DD-a, kao i ukinuti članski status korisnika bez prethodne najave u slučaju ponavljanog nedopuštenog korištenja odnosno kršenja ovih uvjeta korištenja.

U slučaju oštećenja bilo kakve imovine DD (namještaj, računala i periferni uređaji, licence programa i igara...) korisnik je dužan podmiriti štetu utvrđenu prema važećem cjeniku.

  • Autorska prava

Software na računalima DD zaštićen je autorskim pravima. Naš software i njegove licence (programi i igre) ne smiju se kopirati, piratizirati, distribuirati ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu vlasnicima autorskih prava, DD-u ili bilo kojoj trećoj strani.

Osobni dokumenti, podaci i informacije koje korisnik koristi / kreira na računalima DD mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

DD neće ni na koji način biti odgovoran za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja računala. Nakon isteka zakupljenog vremena korištenja računala, isti se automatski briše s računala.

  • Ukidanje članstva u DD

DD zadržava pravo ukinuti članstvo ili privremeno uskratiti mogućnost korištenja računala i/ili jedne ili više usluga, bez prethodne najave ili/i objašnjenja u slučaju kršenja ovih uvjeta korištenja. DD ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem članskog računa.

*Ovi Uvjeti korištenja su sastavni dio pristupnice DD.

Zadnja Promjena ( Utorak, 17 Prosinac 2019 )
 
Sljedeća »
RocketTheme Joomla Templates